Show menu

Novice

25. 9. 2020

Postojna ob svetovnem dnevu turizma

Konec tedna bomo obeležili Svetovni dan turizma (WTD) katerega namen je spodbujati ozaveščenost o pomenu turizma in njegove socialne, kulturne, politične in gospodarske vrednosti. Letošnji slogan je GRADIMO MIR! SPODBUJAMO ZNANJE!
več
23. 9. 2020

Posebna serija razglednic »Postojnske zgodbe«

Fotografski natečaj »Postojnske zgodbe v fotografijah« je zaključen. Poleg razstave v naši občini pa smo bogatejši za prav posebno serijo razglednic, ki bodo postojnske zgodbe pripovedovale še dolgo po zaključku razstave in onkraj občinskih in državnih meja.
več
16. 9. 2020

Blog 4: Na sprehod okrog Postojne

Dragi izletniki, na toplo poletno sobotno jutro smo se odpravili na potep okrog Postojne. Obiskali smo Notranjski muzej, se sprehodili skozi Kamp Pivka jama, raziskali Betalov spodmol in se povzpeli na sv. Lovrenc.
več
10. 9. 2020

Izšel je promocijski video Grajska kolesarska pot

V sklopu projekta Adrenalinsko doživljanje legend in zgodb na kolesu - Bodi legenda, katerega cilj je obuditev Grajske kolesarske poti je izšel promocijski video - Grajska kolesarska pot.
več
7. 9. 2020

Blog 3: Od polja do jame

Drage izletnice in izletniki! Raziskovanje naše regije smo tokrat preselili v kraj, ki na edinstven način v svoja prostranstva vabi športnike, rekreativce, ljubitelje narave in nasploh vse, ki si želijo odmik od vsakdanjika.
več
3. 9. 2020

Zeleni Kras med Javorniki in Nanosom

Visit Postojna in Bike Slovenia vas v soboto, 5.9.2020 in v nedeljo, 6.9.2020 vabita na dvodnevno kolesarjenje po Zelenem krasu med Javorniki in Nanosom.
več
17. 8. 2020

Izšla je zgibanka »Grajska kolesarska pot«

Izšla je nova kolesarska zgibanka Grajska kolesarska pot, ki je nastala v okviru projekta Adrenalinsko doživljanje legend in zgodb na kolesu - Bodi legenda. V zgibanki boste poleg kolesarske karte našli zbrano tudi vso turistično ponudbo ob Grajski kolesarski poti, vključno s seznamom kolesarjem prijaznih gostinskih obratov in prenočišč.
več
13. 8. 2020

Blog 2: Naravni biser

V ekipi prijateljev smo se odločili, da vam tokrat predstavimo naravni biser, ki je od Postojne oddaljen le dobrih 10 km. Na sončno nedeljo smo se odločili, da se odpravimo na pobeg v Rakov Škocjan.
več
4. 8. 2020

Vitezi na Grajski kolesarski poti - kolesarski izlet

Visit Postojna vas v sodelovanju z Bike Slovenia vabi na poldneven brezplačen voden kolesarski izlet po delu veličastne Grajske in nove Erazmove kolesarske poti v okolici Predjamskega gradu.
več
4. 8. 2020

Blog 1: V zavetju Nanosa

Dragi izletniki, v Turistično-informacijskem centru Postojna smo se odločili, da vas skozi oči in doživetja naših gostov popeljemo na odkrivanje naravnih in kulturno-zgodovinskih znamenitosti naše regije. Skupaj z Nino in njeno družino vas vabimo na tridnevni izlet v osrčje narave Nanosa in Predjamskega gradu.
več