Show menu

Novice

Postojna, 23. 3. 2020

Seznam lokalnih ponudnikov iz občine Postojna v času koronavirusa

Občina Postojna in Visit Postojna priporočata, da se v času, ko velja poziv OSTANI DOMA izognete ne-nujnim odhodom v trgovino. Lokalni ponudniki, gostinci, trgovci in kmetije, bodo v tem času ponudili svoje izdelke in storitve na spodaj opisane načine.
več
Postojna, 13. 3. 2020

Uporaba javnih koles POSbikes začasno ustavljena

Zaradi sprejetja varnostnih ukrepov za zaščito javnega zdravja in preprečevanja širjenja pandemije ter skladno s priporočili Ministrstva za zdravje RS in pri tem omejitve gibanja, je sistem izposoje koles v mestu Postojna začasno ustavljen.
več
Postojna, 12. 3. 2020

Obvestilo strankam!

Občina Postojna, Zavod Znanje in OE Turizem z današnjim dnem, 12. marcem 2020, sprejema naslednji dodatni ukrep v povezavi s trenutnimi razmerami v državi. Zavod Znanje OE Turizem in Turistično informativni centri v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za zdravje zapiramo vrata.
več
3. 3. 2020

Vabilo na študijsko turo – ogled primerov dobrih praks ˝Kolesarski turizem v Vipavski dolini''

Vljudno vabimo vse zainteresirane turistične ponudnike in kolesarske navdušence na študijsko turo – ogled primerov dobrih praks ˝Kolesarski turizem v Vipavski dolini«, ki bo potekala v četrtek, 19.3.2020.
več
Postojna, 11. 2. 2020

Projekt Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost

Projekt Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost se odvija v okviru programa LAS sodelovanje. V projekt so poleg LAS med Snežnikom in Nanosom, Občine Postojna, Zavoda Znanje in RRA Zeleni kras vključeni še LAS loškega pogorja, LAS Vipavska dolina ter LAS s CILJem s partnerji. Vsak od partnerjev obravnava obrti, ki so bile v preteklosti značilne za njegovo območje.
več
Postojna, 10. 2. 2020

Anketa o zadovoljstvu z delovanjem OE Turizem

Na OE Turizem verjamemo v potenciale naše občine in samih ponudnikov za razvoj zelenega trajnostnega turizma, ki je pot do zadovoljnega obiskovalca, uspešne lokalne skupnosti in zdravega okolja. Zato vas lepo prosimo, vzemite si nekaj minut časa in nam pomagajte izboljšati kakovost trajnostnega delovanja in poslovanja ter razvoja naše destinacije.
več
Postojna, 3. 2. 2020

Kolesarski delavnici - ˝Značilnosti kolesarskih nastanitev in kolesarskega turista˝

Vse zainteresirane turistične ponudnike in kolesarske navdušence vabimo na sklop dveh delavnic na temo ˝Značilnosti kolesarskih nastanitev in kolesarskega turista˝, ki bosta potekali v petek, 7.februarja 2020 od 17.00 do 20.00 ure, v prostorih EkoTurizma Hudičevec.
več
17. 1. 2020

Poziv zainteresiranim ponudnikom za nakup kolesarske opreme v sklopu projekta "S kolesom v naravo"

LAS med Snežnikom in Nanosom, Občina Postojna in LAS Notranjska smo zasnovali projekt sodelovanja s katerim želimo podpreti podjetniške iniciative na področju Trajnostnega turizma.
več
Postojna, 17. 1. 2020

49. Pustovanje v Postojni - poziv skupinam

Turistično društvo Postojna bo v sodelovanju z Občino Postojna in Zavodom Znanje letos organiziralo že tradicionalno 49. Pustovanje v Postojni, ki se bo odvilo v torek, 25. februarja 2020, ob 15.00.
več
Postojna, 17. 1. 2020

OBČINA POSTOJNA PODPIRA POBUDO SVETOVNE ZVEZE TURISTIČNIH VODNIKOV

Vse od leta 1990 se na pobudo Svetovne zveze društev turističnih vodnikov (WFTGA), 21.februar praznuje kot svetovni dan turističnih vodnikov. Občina Postojna se je pridružila pobudi s katero želimo približati poklic turističnega vodnika kot enega od nosilcev trajnostnega razvoja v turizmu ter je podaljšana roka promocije občine, regije in ima s tem eno izmed vlog ambasadorja destinacije in države.
več