Show menu

Novice

17. 12. 2019

JAVNI RAZPIS ZA PODPORO PODJETJEM S PODROČJA TURIZMA

Razpis za podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti
več
Postojna, 2. 12. 2019

Izšla je zgibanka »Veseli december na Postojnskem«

Izšla je zgibanka »Veseli december na Postojnskem«, v kateri boste v treh jezikovnih različicah (slovenski, angleški in italijanski), na enem mestu našli združeno celotno decembrsko dogajanje v naši občini.
več
Postojna, 25. 11. 2019

Drsališče v Postojni znova odpira svoja vrata

Približuje se decembrski čas, ko se bo prižigom prazničnih luči in prihodom Miklavža začel niz decembrskih prireditev v Postojni. V četrtek, 5.12.2019 bo svoja vrata z drsalno revijo znova odprlo tudi postojnsko drsališče, ki se je v zadnjih letih izkazalo kot zelo dobrodošla popestritev zimskega vzdušja v mestu.
več
21. 11. 2019

VABILO NA POSVET: TRAJNOSTNI TURIZEM V ZAŠČITENIH OBMOČJIH

V Krpanovem domu v Pivki bo v sredo, 27.11.2019 s pričetkom ob 18,00 uri potekal posvet o trajnostnem turizmu v zaščitenih območjih.
več
Postojna, 20. 11. 2019

Unikatna darila domačih ustvarjalcev

Za ustvarjanje novih, zanimivih in hkrati sodobnih izdelkov je potrebno veliko inovativnosti, let šolanja ali pa le trdne volje ter izkušenj, ki nam jih je dala bogata tradicija. Seveda pa brez podpore lokalnega okolja domačim ustvarjalcem, ki z ohranjanjem znanj pri razvoju novih izdelkov skrbijo za razvijanje in gradnjo naše skupne lokalne identitete, ne gre. Člani Društva Lokalc so za vas pripravili čudovit katalog, v katerem so zbrana unikatna darila s katerimi lahko ob zaključku koledarskega leta obdarite najbližje, sorodnike, prijatelje, sodelavce,…
več
Postojna, 24. 10. 2019

PONUDITE SVOJE PRIDELKE/IZDELKE NA STOJNICI V VESELEM DECEMBRU V POSTOJNI

Občina Postojna obvešča, da je pričel teči rok za zbiranje prijav za oddajo prodajnega mesta – stojnice v najem na Titovem trgu v Postojni. Stojnice bodo na voljo za opravljanje trgovske dejavnosti: prodaja izdelkov in pridelkov domače obrti ter drugih primernih artiklov v Veselem decembru.
več
Postojna, 1. 10. 2019

USPEŠNO REALIZIRAN DVODNEVNI KOLESARSKI IZLET V SKLOPU PROJEKTA ''BODI LEGENDA''

V okviru projekta "Bodi legenda" smo zadnji vikend v septembru (28.9. & 29.9.2019) uspešno izvedli dvodnevni kolesarski izlet po območju Zelenega krasa. Ljubitelji kolesarjenja so se v družbi izkušenega kolesarskega vodnika Tomaža Penka, odpravili na 2-dnevno kolesarjenje iz Postojne do Ilirske Bistrice in nazaj.
več
Postojna, 27. 9. 2019

OB SVETOVNEM DNEVU TURIZMA

Dogodek vsako leto poteka 27. septembra pod okriljem Svetovne turistične organizacije (UNWTO) in predstavlja edinstveno priložnost za povečanje zavedanja o turizmu, ki lahko prispeva k trajnostnemu razvoju. Zavod Znanje in Občina Postojna posvečamo veliko pozornosti tematiki skozi celo leto. Trajnostni razvoj turizma, ustvarjanje novih delovnih mest, izobraževanje kadra so med našimi prioritetnimi nalogami.
več
Postojna, 23. 9. 2019

USPEŠNO IZVEDENE AKTIVNOSTI V SKLOPU OPERACIJE BODI LEGENDA

V času Evropskega tedna mobilnosti je OE Turizem Postojna v sodelovanju z Dejanom Gorencem iz Športno kulturnega društva Dejmo (izbran ponudnik za izvedbo aktivnosti) in Občino Postojna v okviru projekta Bodi Legenda uspešno izvedla tri aktivnosti, prvenstveno namenjene mladostnikom in najmlajšim kolesarjem.
več
Postojna, 2. 9. 2019

Spremenjena prometna ureditev v času 19. Svetovnega festivala praženega krompirja v Postojni

V soboto, 7. septembra 2019 bo zaradi prireditve popolna zapora Ceste na Kremenco od 8 ure zjutraj do 6 ure popoldan, od krožišča pri Vrtcu Postojna do krožišča pri pošti. Obiskovalcem svetujemo prihod v Postojno z vlakom, saj je železniška postaja v Postojni od prizorišča festivala oddaljena le dobrih 15 minut hoje.
več