Show menu

Novice

4. 6. 2020

Dvodnevna kolesarska tura ''Po Krpanovih poteh''

Krpanovo kobilico naj zamenja kolo, star klobuk s širokimi kraji čelada in debelo sukno iz domače volne, športna oprema. Slovenski zmagoviti značaj in samozavest, pa le imejte s seboj. Skupaj s Tomažem iz Bike Slovenia vas ta konec tedna vabimo na dvodnevno kolesarjenje po Krpanovih poteh.
več
2. 6. 2020

Fotonatečaj »Postojnske zgodbe v fotografijah«

Vabimo vse, domačine in obiskovalce naše destinacije, da v svoj objektiv ujamejo svoje zgodbe, vse tiste skrite kotičke, naravne in kulturne znamenitosti, ki so vam še posebej pri srcu in bi jih radi pokazali še drugim.
več
20. 5. 2020

Brezplačen voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti

OE Turizem Postojna bo v nedeljo, 24.5.2020 v sodelovanju s kolesarskim vodnikom Tomažem Penkom iz Bike Slovenia izvedla brezplačen voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti.
več
6. 5. 2020

S skrbjo do okolja do lepe nagrade

OE Turizem (Visit Postojna) se pridružuje pozivu Občina Postojna, spontanemu čiščenju našega mesta, da na vsakodnevne sprehode vzamemo vrečko, vanjo zložimo manjše smeti, ki jih najdemo ob poti in jih odnesemo v domač kontejner. Vse, ki boste čistili in poslikali pobiranje smeti ter nam jih poslali na e-naslov bomo za dobro delo primerno nagradili.
več
Postojna, 5. 5. 2020

Nova kolesarska ''Korona tura'' v Postojni

V preteklih 7 tednih so tako kot nas marsikaterega kolesarja srbele pete. Kolesarskemu vodniku Tomažu Penko iz Bike Slovenia, se je tako porodila odlična ideja o »Korona turi« ali kolesarjenju po skrajnih mejah občine Postojna. Še en trajnostni turistični produkt s katerim promoviramo eno najboljših destinacij za kolesarski turizem in s katerim bomo prepričali številne navdušence znotraj in zunaj občinskih meja.
več
19. 4. 2020

Športni park Postojna bo delno odprt za individualne aktivnosti

Obveščamo, da bo od ponedeljka, 20. aprila 2020 atletski stadion v Športnem parku Postojna, deloma odprt za individualno rekreacijsko dejavnost, ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb.
več
17. 4. 2020

Pregled kolesarskih poti in označb v sklopu projekta ''Bodi legenda''

Grajska, Jamska in Junior kolesarska pot. Skupaj dobrih 100 km poti. Enota Turizem Visit Postojna v okviru projekta BODI LEGENDA vsako leto opravi pregled kolesarskih poti in stez, njihovo prevoznost in varnost.
več
8. 4. 2020

Kar je bila včeraj pomanjkljivost, je lahko jutri prednost

Na virtualnem srečanju Programskega sveta RDO Postojnska jama-Zeleni kras, ki je bilo v ponedeljek, 6.aprila 2020, smo predstavniki občin Primorsko-notranjske regije, turističnega gospodarstva, nevladnih organizacij, lokalnih turističnih vodnikov in turističnih agencij ter večjih turističnih ponudnikov v regiji), razpravljali o trenutni situaciji v regiji.
več
2. 4. 2020

Poziv inovatorjem in podjetnikom naj pospešijo obnovo turizma

Svetovna turistična organizacija World Tourism Organization (UNWTO) ob podpori Svetovne zdravstvene organizacije (World Health Organization (WHO)) poziva inovatorje in podjetnike, naj predlagajo nove rešitve za pomoč turističnemu sektorju, da si opomore od izbruha novega koronavirusa. Rok za prijavo je 10. april.
več
1. 4. 2020

Zbirnik informacij o COVID 19

Izbruh virusa in pandemija COVID 19 sta izjemo prizadela vse vključene v turistično gospodarstvo. Ravno turizem bo ena izmed gospodarskih panog, ki bo občutil največ posledic izbruha bolezni. V prilogi Zbirnik informacij o COVID 19, ki so ga pripravili na STO si lahko preberete več o napovedih glede gibanja turizma v prihodnjih letih ter spremenjenih promocijskih in trženjskih strategijah.
več